2010. május 15., szombat

Műveim

Kiábrándulva:

Alicia nevelőnőként kerül a kis Amy mellé egy roppant előkelő családhoz. A lány rögtön rabul ejti a kislány nagybátyjának, Darcy-nak a szívét, és a szerelem Alicia részéről is fellángol.
Hiába azonban az erős, mindent elsöprő érzelem, Darcy édesanyja "jobb partit" szán fiának. Bár a család többi tagja nem egyszerű alkalmazottként kezeli a lányt, Alicia nem tud versenybe szállni az idős asszony rosszindulatával, és intrikáival. Menekül a szégyen, és a szeretett férfi elől.
A sors útjai azonban kifürkészhetetlenek.

Olvass bele.

Felismerés:

Jane nem az a nő, aki után kapkodnak a kérők. A baleset, ami miatt sánta lett, örökre megpecsételte az életét. Ráadásul apja súlyosan eladósodott, már csak egy kedvező házasság segítene rajtuk.
Richardnak feleségre van szüksége, hogy leplezni tudja egy férjes asszonnyal folytatott viszonyát. Kézenfekvő megoldás, hogy megkérje egy olyan lány kezét, aki nem válogathat a lehetőségekben. Amivel azonban nem számol, az a felesége szerelme, aki összetörik a csalódás hatására. És ami mindkettőjük számára meglepetés, az az ő reakciója.


Olvass bele.

Ha tetszik valamelyik történet, és kíváncsi vagy a folytatásra, akkor mindkét regény ingyen letölthető az Adamo Kiadó honlapjáról (katt az oldalsávon lévő képre), vagy a Romantikus írók tárházáról: Kiábrándulva Felismerés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése